forteiland_ijmuiden_home1.jpg
forteiland_ijmuiden_home11.jpg
forteiland_ijmuiden_home6.jpg
forteiland_ijmuiden_home12.jpg
forteiland_ijmuiden_home14.jpg
forteiland_ijmuiden_home3.jpg

Vergaderen Forteiland IJmuiden

Algemeen

Vergaderen, vergaderarrangement op Forteiland IJmuiden? Forteiland IJmuiden is volledig ingericht voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. Het historische karakter van deze unieke locatie geeft een exclusieve uitstraling met veel privacy. Even weg van de drukte en toch dichtbij!


Forteiland IJmuiden is volledig ingericht voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. Het historische karakter van deze unieke locatie geeft een exclusieve uitstraling met veel privacy. Even weg van de drukte en toch dichtbij!

Met de boot vanuit de haven in IJmuiden zetten we binnen 10 minuten voet aan wal op het eiland. De sfeervolle(vergader) zalen zijn voorzien van alle noodzakelijk vergaderfaciliteiten. Zo is er in iedere zaal draadloos internet, een beamer met scherm en geluid, een flip-over, een espressomachine en een koelkast met frisdrank. Met vergaderen op het Forteiland krijgt ‘met het team de hei op’ een geheel nieuwe dimensie.

Naast de uitstekende vergaderfaciliteiten zijn er tal van mogelijkheden om een frisse neus te halen of deel te nemen aan één van de vele actieve “vergaderbreaks”. Voor ieder wat wils en dat op slechts 30 minuten van Amsterdam!

Vergaderruimtes

Koepelzaal
Op de 3e etage van het fort is de Koepelzaal in combinatie met de pantsergalerij. Deze zaal in het fort is uniek over de hele wereld. De tongewelven, originele muurschilderingen en geheel intacte pantsergalerij maken van deze ruimte een inspirerende vergaderlocatie. Deze vergaderzaal biedt plaats aan maximaal 200 personen. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van meer dan 15 subzalen.

Faciliteiten

 • Maximaal 225 personen plenair
 • Break-out room
 • Beamer/scherm met geluid & microfoon
 • Wireless Internet
 • Bootsupport standby


Manschapverblijven
Wat vroeger slaapvertrekken waren, zijn nu vergaderzalen. Deze vergaderzalen, gelegen in de zuidgang,  bevinden op de begane grond van het fort en bieden plaats aan ieder maximaal 20 personen. Bij een presentatie passen hier 42 mensen in een zaal. Proef de sfeer van de 19e eeuw in deze modern ingerichte zalen. Authentiek ingericht maar wel voorzien van alle moderne audio & visuele middelen. Beide zalen zijn tevens voorzien van een in stijl ingerichte Break-out room. In deze ruimte wordt de lunch genuttigd en aan het eind van de meeting ook een afsluiting in stijl.

Faciliteiten

 • Maximaal 20 personen per zaal
 • Break-out room
 • Beamer/scherm met geluid
 • Wireless Internet
 • Bootsupport standby

Subzalen
Uniek aan het forteiland zijn vele subzalen. Naast de compleet ingerichte vergaderzalen beschikt het Forteiland over meer dan 15 subzalen. Deze zijn geheel naar wens in te richten, voor bijvoorbeeld workshops of presentaties in subgroepen.

Diner en/of overnachting
Het is mogelijk om deze dag af te sluiten met een diner en/of een hotelovernachting. Een diner kan plaatsvinden op het eiland maar ook bij ons paviljoen. Het 4-sterren hotel Holiday Inn Seaport Beach is ideaal bereikbaar per boot.

Vergaderbreaks
Het vergaderarrangement is uit te breiden met diverse meetingonderbrekers van 30-90 minuten. U kunt hierbij denken aan o.a.

 • Fort Discovery (tocht in teams door het gangenstelsel met diverse leuke en leerzame samenwerkingsopdrachten)
 • Abseilen
 • Powerfan (vrije val)
 • Evenwichtsbalk
 • Boogschieten
 • Trapezesprong
 • Historische rondleiding
 • Wijnproeven

Programma

Programma:

Voorbeeldprogramma vergaderen Forteiland IJmuiden

09.00 uur Bootovertocht
09.30 uur Ontvangst op Forteiland. Koffie en thee met lekkers
10.00 uur Vergaderen
12.30 uur Lunchbuffet
13.30 uur Vergaderen
15.00 uur Korte pauze
15.30 uur Vergaderbreak (activiteit)
17.00 uur Borrel
18.00 uur Afsluiting en bootovertocht naar de vaste wal


Bovenstaand vergaderarrangement kan naar uw wensen worden aangepast. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk de hele middag te gebruiken voor diverse activiteiten, zoals een Fortdiscovery in teams met samenwerkingsopdrachten en/of een keuzeprogramma met bijvoorbeeld de evenwichtsbalk, abseilen, powerfan (vrije val), boogschieten, trapezesprong of een historische rondleiding door het fort o.l.v. een gids.

Daarnaast kan het programma ook afgesloten worden met een diner i.p.v. een afsluitende borrel. Vraag naar de mogelijkheden!

Locatie

Locatie:

Forteiland IJmuiden

Kosten

Kosten:

Kosten vergaderen Forteiland IJmuiden
Klik hier voor meer info en prijzen Vergaderen Forteiland IJmuiden

Bijzonderheden

 • Prijzen zijn excl. BTW
 • Minimaal 20 personen

Gallery

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw postcode?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Ongeldige invoer

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Binnen 12 uur een reactie.

U ontvangt altijd direct een bevestiging van de aanvraag in uw eigen e-mail. Heeft u geen ontvangstbevestiging ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Classificatie

vergader classificatie
green key
logo stellingvanamsterdam nl