forteiland_ijmuiden_home3
forteiland_ijmuiden_home2
forteiland_ijmuiden_home1
forteiland_ijmuiden_home14
forteiland_ijmuiden_home12
forteiland_ijmuiden_home11
Vergaderen forteiland IJmuiden

Vergaderen forteiland IJmuiden

Wilt u vergaderen op een unieke locatie? Het forteiland in IJmuiden leent zich uitstekend voor een vergadering of training.

Forteiland IJmuiden is volledig ingericht voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten en congressen. Naast de volledig ingerichte vergaderzalen heeft het forteiland tevens de beschikking over een haast onbeperkt aantal subzalen. Hiernaast geeft het historische karakter van deze unieke locatie een exclusieve uitstraling met veel privacy. Even weg van de drukte en toch dichtbij!

Naast de uitstekende vergaderfaciliteiten zijn er tal van mogelijkheden om een frisse neus te halen of deel te nemen aan één van de vele actieve “meeting-onderbrekers”.

Vergaderen op het forteiland is al mogelijk vanaf 20 personen. Het is mogelijk om uw vergaderarrangement af te sluiten met een diner en/of een hotelovernachting. Een diner kan plaatsvinden op het forteiland maar ook bij een paviljoen. Voor een overnachting is het 4-sterren hotel Holiday Inn Seaport Beach vanaf het forteiland ideaal bereikbaar per boot.

Voor meer informatie en prijzen: vergaderen forteiland IJmuiden 

Lid VeBon

Vebon

Award

award site

Classificatie

vergader classificatie
green key
logo stellingvanamsterdam nl

Laatste reactie

  • Afgelopen vrijdag met de collega's supergoed ontvangen door het begeleidingsteam. Op het prachtige Forteiland genoten van de originele spellen en teambuildingsactiviteiten onder deskundige leiding. Als team kijken we terug op een heerlijke dag mede dankzij de flexibiliteit van de medewerkers.… dinsdag, 17 oktober 2017 16:52
    Fort Experience IJmuiden