forteiland_ijmuiden_home1.jpg
forteiland_ijmuiden_home11.jpg
forteiland_ijmuiden_home6.jpg
forteiland_ijmuiden_home12.jpg
forteiland_ijmuiden_home14.jpg
forteiland_ijmuiden_home3.jpg
Vergaderen forteiland IJmuiden

Vergaderen forteiland IJmuiden

Wilt u vergaderen op een unieke locatie? Het forteiland in IJmuiden leent zich uitstekend voor een vergadering of training.

Forteiland IJmuiden is volledig ingericht voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten en congressen. Naast de volledig ingerichte vergaderzalen heeft het forteiland tevens de beschikking over een haast onbeperkt aantal subzalen. Hiernaast geeft het historische karakter van deze unieke locatie een exclusieve uitstraling met veel privacy. Even weg van de drukte en toch dichtbij!

Naast de uitstekende vergaderfaciliteiten zijn er tal van mogelijkheden om een frisse neus te halen of deel te nemen aan één van de vele actieve “meeting-onderbrekers”.

Vergaderen op het forteiland is al mogelijk vanaf 20 personen. Het is mogelijk om uw vergaderarrangement af te sluiten met een diner en/of een hotelovernachting. Een diner kan plaatsvinden op het forteiland maar ook bij een paviljoen. Voor een overnachting is het 4-sterren Apollo Hotel Seaport Beach vanaf het forteiland ideaal bereikbaar per boot.

Voor meer informatie en prijzen: vergaderen forteiland IJmuiden 

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Classificatie

vergader classificatie
green key
logo stellingvanamsterdam nl