forteiland_ijmuiden_home2
forteiland_ijmuiden_home3
forteiland_ijmuiden_home1
forteiland_ijmuiden_home12
forteiland_ijmuiden_home14
forteiland_ijmuiden_home11
Uitje Forteiland IJmuiden

Uitje Forteiland

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw uitje, relatie event of vergadering? Forteiland IJmuiden is zo'n locatie! Naast bedrijfsuitjes, relatiedagen en vergaderingen is deze unieke locatie ook zeer geschikt voor een teambuilding programma.

Een uitje op forteiland IJmuiden staat voor een onvergetelijk avontuur op een onbewoond forteiland. Teamworkactiviteiten, adventure onderdelen en een ontdekkingsreis door het gangenstel van het forteiland maken deel uit van dit avontuurlijke uitje.

Een uitje op forteiland IJmuiden is te boeken als dag- of middagprogramma vanaf 20 - 400 personen.
Bij een uitje op forteiland IJmuiden wordt u na de bootovertocht van de vaste wal naar het forteiland ontvangen met koffie / thee / lunchbuffet (bij middagprogramma). Na de ontvangst volgt een avontuurlijk programma met een ontdekkingsreis door het gangenstelsel. Onderweg komen de teams diverse teamwork opdrachten tegen.

Een deel van het uitje op het forteiland IJmuiden vindt ook buiten plaats. Activiteiten als abseilen, powerfan, boogschieten, katapult bouwen, speedtrip in een RIB boot behoren tot de mogelijkheden.

Uiteraard kunt u uw uitje op het forteiland in IJmuiden ook afsluiten met een diner op het eiland of een BBQ in ons paviljoen.

Voor meer informatie en prijzen dag- en middagprogramma's: uitje Forteiland Fort Experience
Voor meer informatie en prijzen winteruitje / kerstuitje: uitje Winterland Forteiland 

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Classificatie

vergader classificatie
green key
logo stellingvanamsterdam nl

Laatste reactie

  • Zaterdag (avond) jl. een hele leuke bijeenkomst op het Forteiland IJmuiden gehad, de locatie was top en het eten uitstekend. De combinatie van iets doen, iets zien en eten was zeer geslaagd! %AM, %07 %479 %2019 %11:%feb
    Fort Experience IJmuiden