forteiland_ijmuiden_home12
forteiland_ijmuiden_home14
forteiland_ijmuiden_home1
forteiland_ijmuiden_home11
forteiland_ijmuiden_home3
forteiland_ijmuiden_home2
Teamuitje forteiland IJmuiden

Teamuitje forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden is het ideale decor voor een teamuitje. De unieke locatie, gelegen in de havenmond van IJmuiden, biedt zeer veel mogelijkheden voor een actief teamuitje. Teamworkactiviteiten, adventure onderdelen en een ontdekkingsreis door het gangenstel van het forteiland maken deel uit van dit avontuurlijke teamuitje op forteiland IJmuiden.

Een teamuitje op forteiland IJmuiden is te boeken als dag- of middagprogramma vanaf 12 - 350 personen.
Bij een teamuitje op forteiland IJmuiden wordt u na de bootovertocht van de vaste wal naar het forteiland ontvangen met koffie / thee / lunchbuffet (bij middagprogramma). Na de ontvangst volgt een avontuurlijk programma met een ontdekkingsreis door het gangenstelsel. Onderweg komen de teams diverse teamwork opdrachten tegen.

Een deel van het teamuitje op het forteiland IJmuiden vindt ook buiten plaats. Activiteiten als abseilen, powerfan, boogschieten, katapult bouwen, speedtrip in een RIB boot behoren tot de mogelijkheden.

Voor onze programma's en prijzen klik op teamuitje forteiland IJmuiden 

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Classificatie

vergader classificatie
green key
logo stellingvanamsterdam nl

Laatste reactie

  • Zaterdag (avond) jl. een hele leuke bijeenkomst op het Forteiland IJmuiden gehad, de locatie was top en het eten uitstekend. De combinatie van iets doen, iets zien en eten was zeer geslaagd! %AM, %07 %479 %2019 %11:%feb
    Fort Experience IJmuiden