forteiland_ijmuiden_home3
forteiland_ijmuiden_home2
forteiland_ijmuiden_home12
forteiland_ijmuiden_home11
forteiland_ijmuiden_home1
forteiland_ijmuiden_home14
Teamuitje forteiland IJmuiden

Teamuitje forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden is het ideale decor voor een teamuitje. De unieke locatie, gelegen in de havenmond van IJmuiden, biedt zeer veel mogelijkheden voor een actief teamuitje. Teamworkactiviteiten, adventure onderdelen en een ontdekkingsreis door het gangenstel van het forteiland maken deel uit van dit avontuurlijke teamuitje op forteiland IJmuiden.

Een teamuitje op forteiland IJmuiden is te boeken als dag- of middagprogramma vanaf 12 - 350 personen.
Bij een teamuitje op forteiland IJmuiden wordt u na de bootovertocht van de vaste wal naar het forteiland ontvangen met koffie / thee / lunchbuffet (bij middagprogramma). Na de ontvangst volgt een avontuurlijk programma met een ontdekkingsreis door het gangenstelsel. Onderweg komen de teams diverse teamwork opdrachten tegen.

Een deel van het teamuitje op het forteiland IJmuiden vindt ook buiten plaats. Activiteiten als abseilen, powerfan, boogschieten, katapult bouwen, speedtrip in een RIB boot behoren tot de mogelijkheden.

Voor onze programma's en prijzen klik op teamuitje forteiland IJmuiden 

Lid VeBon

Vebon

Award

award site

Classificatie

vergader classificatie
green key
logo stellingvanamsterdam nl

Laatste reactie

  • Afgelopen vrijdag met de collega's supergoed ontvangen door het begeleidingsteam. Op het prachtige Forteiland genoten van de originele spellen en teambuildingsactiviteiten onder deskundige leiding. Als team kijken we terug op een heerlijke dag mede dankzij de flexibiliteit van de medewerkers.… dinsdag, 17 oktober 2017 16:52
    Fort Experience IJmuiden