forteiland_ijmuiden_home14
forteiland_ijmuiden_home2
forteiland_ijmuiden_home12
forteiland_ijmuiden_home3
forteiland_ijmuiden_home1
forteiland_ijmuiden_home11
Relatiedag forteiland IJmuiden

Relatiedag forteiland IJmuiden

Op zoek naar een unieke locatie voor uw relatiedag of incentive? Nodig uw relaties uit voor een onvergetelijke relatiedag of incentive op Forteiland IJmuiden. Het Forteiland bij IJmuiden is een van de meest unieke locaties voor een bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, groepsfeest, vergadering, incentive of relatiedag.

De mogelijkheden voor een relatiedag of incentive op Forteiland IJmuiden zijn enorm uigebreid. Zo kunt u deelnmen aan een fort discovery, waarbij u in teams een tocht maakt door het gangenstelsel. Onderweg komt u uiteraard de nodige teamopdrachten tegen. Verder zijn er tijdens een relatiedag of incentive op het Forteiland nog veel meer mogelijkheden zoals adventure activiteiten klimmen, abseilen, boogschieten en nog veel meer. Wat dacht u van een speedtrip met onze snelle RIB boten. Of een workshop glasblazen, schermen, percussie, etc. Vrijwel alles is mogelijk tijdens uw relatiedag of incentive op Forteiland IJmuiden.

Uiteraard kunt u uw relatiedag afsluiten met een diner / buffet / BBQ op het Forteiland.

Voor meer informatie en prijzen relatiedag forteiland IJmuiden: Fort Experience (dag- en middagprogramma's)
Voor meer informatie en prijzen relatiedag forteiland IJmuiden: Winterland Forteiland (avondprogramma winter / kerst)

Lid VeBon

Vebon

Award

award site

Classificatie

vergader classificatie
green key
logo stellingvanamsterdam nl

Laatste reactie

  • Dinsdag 21 November 2017 met zo'n 20 collega's naar het Forteiland geweest. Een prachtige sfeervolle locatie. Een vol programma met team building activiteiten, die uitstekend georganiseerd waren. Prima begeleiding, ook in het Engels. Vriendelijk, flexibel en vrolijk. We hadden een… donderdag, 23 november 2017 13:17
    Fort Experience IJmuiden