forteiland_ijmuiden_home1.jpg
forteiland_ijmuiden_home11.jpg
forteiland_ijmuiden_home6.jpg
forteiland_ijmuiden_home12.jpg
forteiland_ijmuiden_home14.jpg
forteiland_ijmuiden_home3.jpg
Personeelsuitje forteiland

Personeelsuitje forteiland IJmuiden

Bent u op zoek naar een personeelsuitje op een unieke locatie? Boek dan uw personeelsuitje op Forteiland IJmuiden. Forteiland IJmuiden is een unieke locatie voor uw personeelsuitje, teambuilding programma, relatie event of vergadering. Een personeelsuitje op forteiland IJmuiden staat voor een onvergetelijk avontuur op een onbewoond forteiland. Teamworkactiviteiten, adventure onderdelen en een ontdekkingsreis door het gangenstel van het forteiland maken deel uit van dit avontuurlijke personeelsuitje.

Bij een personeelsuitje op forteiland IJmuiden wordt u na de bootovertocht van de vaste wal naar het forteiland ontvangen met koffie / thee / lunchbuffet (bij middagprogramma). Na de ontvangst volgt een avontuurlijk programma met een ontdekkingsreis door het gangenstelsel. Onderweg komen de teams diverse teamwork opdrachten tegen.

Een deel van het personeelsuitje op het forteiland IJmuiden vindt ook buiten plaats. Activiteiten als abseilen, powerfan, boogschieten, katapult bouwen, speedtrip in een RIB boot behoren tot de mogelijkheden.

Uiteraard zijn veel meer activiteiten mogelijk, zoals een workshop glasgraveren, schermclinic, lasergamen en nog veel meer. Uw personeelsuitje kunt u op forteiland IJmuiden desgewenst afsluiten met een diner of borrel. Een andere mogelijkheid is om na het programma te genieten van een overheerlijke BBQ in ons strandpaviljoen.

Een bedrijfsuitje op forteiland IJmuiden is te boeken als dag- of middagprogramma vanaf  40 - 400 personen.

Voor onze programma's en prijzen klik op personeelsuitje forteiland IJmuiden 

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Classificatie

vergader classificatie
green key
logo stellingvanamsterdam nl