forteiland_ijmuiden_home11
forteiland_ijmuiden_home12
forteiland_ijmuiden_home2
forteiland_ijmuiden_home1
forteiland_ijmuiden_home14
forteiland_ijmuiden_home3
Meeting Forteiland IJmuiden

Meeting Forteiland IJmuiden

Meeting Forteiland IJmuiden organiseren? Forteiland IJmuiden is volledig ingericht voor vergaderingen en zakelijke meetings. Boek hier uw meeting op Forteiland IJmuiden.

Meeting op Forteiland IJmuiden bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Evenementenbureau SPEV/Noordwijk Events is al meer dan 20 jaar specialist in het organiseren van meetings op Forteiland IJmuiden. Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij in staat uw meeting op Forteiland IJmuiden tot in de puntjes te verzorgen. De locatie is geschikt voor meetings tot 400 personen (grotere groepen op aanvraag)

Meeting Forteiland IJmuiden...een unieke locatie!

Een meeting op Forteiland IJmuiden staat garant voor een meeting op een unieke locatie. Het historische karakter van deze locatie geeft een exclusieve uitstraling met veel privacy. Even weg van de drukte en toch dichtbij! De sfeervolle vergaderzalen zijn voorzien van alle noodzakelijk vergaderfaciliteiten. Zo is er in iedere zaal draadloos internet, een beamer met scherm en geluid, een flip-over, een espressomachine en een koelkast met frisdrank. Met een meeting op het Forteiland krijgt ‘met het team de hei op’ een geheel nieuwe dimensie.

Informatie en suggesties voor uw meeting op Forteiland IJmuiden

Kijk rustig verder op onze site en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een meeting op Forteiland IJmuiden. Uiteraard kunt u ons ook even telefonisch benaderen. Bel vandaag naar telefoonnummer: 0252-340 885 en ontvang meer informatie en mogelijkheden voor een meeting op Forteiland IJmuiden

Voor meer informatie en prijzen: meeting Forteiland IJmuiden

Lid VeBon

Vebon

Award

award site

Classificatie

vergader classificatie
green key
logo stellingvanamsterdam nl

Laatste reactie

  • Dinsdag 21 November 2017 met zo'n 20 collega's naar het Forteiland geweest. Een prachtige sfeervolle locatie. Een vol programma met team building activiteiten, die uitstekend georganiseerd waren. Prima begeleiding, ook in het Engels. Vriendelijk, flexibel en vrolijk. We hadden een… donderdag, 23 november 2017 13:17
    Fort Experience IJmuiden