forteiland_ijmuiden_home12
forteiland_ijmuiden_home14
forteiland_ijmuiden_home1
forteiland_ijmuiden_home3
forteiland_ijmuiden_home2
forteiland_ijmuiden_home11
Bedrijfsuitje forteiland IJmuiden

Bedrijfsuitje forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden is een unieke locatie voor uw bedrijfsuitje, teambuilding programma, relatie event of vergadering. Een bedrijfsuitje op forteiland IJmuiden staat voor een onvergetelijk avontuur op een onbewoond forteiland. Teamworkactiviteiten, adventure onderdelen en een ontdekkingsreis door het gangenstel van het forteiland maken deel uit van dit avontuurlijke bedrijfsuitje.

Bij een bedrijfsuitje op forteiland IJmuiden wordt u na de bootovertocht van de vaste wal naar het forteiland ontvangen met koffie / thee / lunchbuffet (bij middagprogramma). Na de ontvangst volgt een avontuurlijk programma met een ontdekkingsreis door het gangenstelsel. Onderweg komen de teams diverse teamwork opdrachten tegen.

Een deel van het bedrijfsuitje op het forteiland IJmuiden vindt ook buiten plaats. Activiteiten als abseilen, powerfan, boogschieten, katapult bouwen, speedtrip in een RIB boot behoren tot de mogelijkheden.

Een bedrijfsuitje op forteiland IJmuiden is te boeken als dag- of middagprogramma vanaf 40 - 400 personen.

Voor onze programma's en prijzen klik op bedrijfsuitje forteiland IJmuiden 

Lid VeBon

Vebon

Award

award site

Classificatie

vergader classificatie
green key
logo stellingvanamsterdam nl

Laatste reactie

  • Dinsdag 21 November 2017 met zo'n 20 collega's naar het Forteiland geweest. Een prachtige sfeervolle locatie. Een vol programma met team building activiteiten, die uitstekend georganiseerd waren. Prima begeleiding, ook in het Engels. Vriendelijk, flexibel en vrolijk. We hadden een… donderdag, 23 november 2017 13:17
    Fort Experience IJmuiden