forteiland_ijmuiden_home11
forteiland_ijmuiden_home14
forteiland_ijmuiden_home3
forteiland_ijmuiden_home1
forteiland_ijmuiden_home12
forteiland_ijmuiden_home2

Forteiland IJmuiden...Cultureel, inter(actief) & culinair

Op zoek naar een unieke, weersonafhankelijke locatie voor een onvergetelijke belevenis?

Forteiland IJmuiden is de perfecte locatie voor een bedrijfsuitje, vergadering, bedrijfsfeest, incentive, relatiedag, workshop of training. Met activiteiten die zich zowel binnen als buiten afspelen, is Fort IJmuiden het hele jaar de idelale locatie voor uw event.

Wat dacht u van ons bedrijfsuitje Fort Experience? Een onvergetelijk avontuur op Forteiland IJmuiden. Teamworkactiviteiten, adventure onderdelen en een ontdekkingsreis door het gangenstel maken deel uit van deze onvergetelijke belevenis.

Of combineer uw vergaderarrangement met een van de vele mogelijke activiteiten, die we op Fort Ijmuiden kunnen aanbieden.

Tijdens de wintermaanden bieden wij naast de Fort Experience ook een uniek avondprogramma aan in winterse (kerst)sferen...Winterland Forteiland! Ideaal als winteruitje, kerstuitje, en geschikt voor iedereen.

coronaproof

Alle onderstaande programma's op Forteiland IJmuiden zijn volledig aangepast aan de "nieuwe werkelijkheid", de 1,5 meter samenleving.
Klik hier voor meer info.

Bedrijfsuitje op een unieke locatie? Wat dacht u van een onvergetelijk avontuur op het onbewoonde Forteiland IJmuiden? Culturele, culinaire en teambuilding onderdelen in combinatie met een ontdekkingsreis door het gangenstel maken deel uit van dit onvergetelijke avontuur, waar nog lang over nagepraat zal worden. 
Winteruitje, kerstuitje, personeelsfeest op een wel heel unieke locatie? Het Forteiland voor de kust van IJmuiden dient van november t/m februari als sfeervol decor voor een eindejaars- / kerst- / nieuwjaarsprogramma waar lang over nagepraat gaat worden. Honderden kaarsen, lampjes en vuurkorven zetten het eiland in vuur en vlam, waarbij de actieve, culinaire en ludieke teamervaringen de toon zetten voor een heerlijk, maar bovenal gezellig diner!
Vergaderen, vergaderarrangement op Forteiland IJmuiden? Forteiland IJmuiden is volledig ingericht voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. Het historische karakter van deze unieke locatie geeft een exclusieve uitstraling met veel privacy. Even weg van de drukte en toch dichtbij!

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Classificatie

vergader classificatie
green key
logo stellingvanamsterdam nl

Laatste reactie

  • Zaterdag (avond) jl. een hele leuke bijeenkomst op het Forteiland IJmuiden gehad, de locatie was top en het eten uitstekend. De combinatie van iets doen, iets zien en eten was zeer geslaagd! donderdag, 07 februari 2019 11:30
    Fort Experience IJmuiden