forteiland_ijmuiden_home1.jpg
forteiland_ijmuiden_home11.jpg
forteiland_ijmuiden_home6.jpg
forteiland_ijmuiden_home12.jpg
forteiland_ijmuiden_home14.jpg
forteiland_ijmuiden_home3.jpg
Afdelingsuitje Forteiland IJmuiden

Afdelingsuitje Forteiland IJmuiden

Afdelingsuitje Forteiland Ijmuiden? In de havenmond van Ijmuiden ligt een unieke en weersonafhankelijke locatie, welke het ideale decor is voor een afdelingsuitje om nooit te vergeten. 

Forteiland Ijmuiden biedt zeer veel mogelijkheden voor een afdelingsuitje. Teamworkactiviteiten, adventure onderdelen en een ontdekkingsreis door het gangenstel van het forteiland maken deel uit van dit avontuurlijke afdelingsuitje op forteiland IJmuiden.

Een afdelingsuitje op fort IJmuiden is te boeken als dag- of middagprogramma vanaf 20 - 600 personen. Bij een afdelingsuitje op forteiland IJmuiden wordt u na de bootovertocht van de vaste wal naar het forteiland ontvangen met koffie / thee / lunchbuffet (bij middagprogramma). Na de ontvangst volgt een avontuurlijk programma met een ontdekkingsreis door het gangenstelsel. Onderweg komen de teams diverse teamwork opdrachten tegen.

Een deel van het afdelingsuitje op forteiland IJmuiden kan ook buiten plaatsvinden. Activiteiten als abseilen, powerfan, trapeze sprong, boogschieten, katapult bouwen, speedtrip in een RIB boot behoren tot de mogelijkheden.Uiteraard kan een afdelingsuitje op Forteiland Ijmuiden afgesloten worden met een borrel, diner of buffet in één van de sfeervollle, met kaarslicht verlichtte, zalen van het fort.

Voor alle programma's en prijzen klik op afdelingsuitje forteiland ijmuiden

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017

Classificatie

vergader classificatie
green key
logo stellingvanamsterdam nl